marți, 24 mai 2011

Eu sunt urata dar voi...


Cladirile din sticla sunt frumoase numai inainte de furtuna, cand se oglindeste soarele in peretii lor care tind sa zgarie norii.
Oamenii sunt frumosi numai cand zambesc si numai cand sunt copii.
Pistele de bicicleta din Bucuresti sunt frumoase numai cand merg pe ele bicicliste cu flori in par.
Casa Popolurui e frumoasa ca o saorama vegetariana de la intrarea in Centrul Vechi.

Altfel, viata e frumoasa cand te manjesti de inghetata pe tricou, pe fata si pe pantofii din piele intoarsa.
Mai e frumoasa in fiecare zi desi nu ne dam seama ca numai maine nu-i poimaine si vine sfarsitul ala ultra mediatizat si eu n-am pus deoparte bani de calatorii prin lumea cealalta.
Mai e frumos cand stii ca tu vezi lucruri pe care altii nu le vad desi sunt sub ochii lor.
E frumos tare si cand mergi prin iarba cu talpile goale but most of all...

...e cel mai frumos cand eu ma pierd si vin prieteni dragi care ma intreaba daca mai traiesc, daca mai pot, daca am nevoie de ajutor, daca mai respir, daca am dormit, daca am postat pe feisbuc in loc sa imi fac treaba, daca vreau o bere virtuala pana ne vedem pentru aia reala, daca merg cu ei la mare la maraton (unii la biciclism altii la sticlism)...si care imi trimit semeseuri cu zambete.



Multumesc Loria, Cata, Ancutza, Alex I., Cati si mai ales mama pentru ca face niste mancaruri de te lingi pe degete cand eu am de lucrat asa incat nu trebuie sa mananc sandvisuri.
eu sunt urata dar voi...sunteti niste frumosi !


Sursa foto: Mihaela Calciu

18 comentarii:

  1. stii tu mai miaela, faza aia din film, zic, aia "no, no, no, no thank you notes"

    http://www.youtube.com/watch?v=eo6IfoD1NHI

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu...poti sa imi faci un rezumat, daca te rog ? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. umm...o sa incerc, poate gasesc secventa aia din film. hai ca facem sa fie bine ca sa nu fie rau :)

    RăspundețiȘtergere
  4. am inteles, poi pun povestea aici :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ne concentram si noi ca sa imi zici ce voiai sa subliniezi cu propozitia aia ? multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  6. ah, fuck!! am crezut ca nu trebuie acum, ci ca vine asa, cu poveste...
    pai, este vorba despre asa:

    melvin udall, un batran singur, senil, artist de meserie, scriitor si extrem de sovinist.
    carol (the waitress) lucreaza intr'un restaurant.
    domnul melvin nu'si ia pranzul decat in cafeneaua respectiva, decat servit de ea, decat mancand acelasi fel, decat decat decat

    el plin de bani, ea cu probleme maxime de sanatate (astm) al copilului ei. evident, n'ai bani sugi o ceapa, bei ceai si astepti sa treaca. numai ca, daca vine de la cine trebuie, sfoara trasa face minuni.

    domnul melvin, intr'o buna zi trimite la carol acasa cel mai meserias doctor in domeniu. culmea, copilul is revine cu un tratament adecvat.

    carol, pe de alta parte, desi il simpatiza pe melvin, nu putea merge mai departe. problema e ca, atunci cand melvin a trimis ditai cecu', carol s'a simtit obligata in fel si chip.

    ea vrea sa ii multumeasca pentru ce a facut pentru copilul ei. vrea sa il sune sa ii spuna, dar in final se apuca de scris. si scrie vreo 14 pagini (intre care o si intreaba pe ma'sa cum sa scrie nush ce cuvant corect). apoi vrea sa ii inmaneze manuscrisul. el refuza sa il citeasca, mai bine il aude, cel mult il aude.

    carol incepe sa citeasca timid si haotic, se incurca in propozitii, sare peste pasaje, incurca foile. in final, se aduna si spune: thank you melvin. privirea lui melvin e cutremuratoare cand spune: no thank you notes!

    lucrul care l'a facut pe melvin fericit este ca a putut sa ajute copilul. e un sentiment maret. sa poti sa ajuti pe cineva, cu orice, oricat de mic, fara sa astepti absolut nimic in schimb.

    iar cand vine vorba de prieteni, nu numai ca vrei sa'i ajuti, te chinui, te dai peste cap, te zbati, muti muntii, plantezi flori si culegi polen, zbori pana la ei si ii ungi cu miere peste rani. cand se trezesc si zambesc, dispari. ti'ai indeplinit rolul de prieten.

    imi pare rau ca am intarziat atat, dar, cum am spus mai sus am crezut ca nu trebuie musai acum. desi daca ma gandeam putin, imi dadeam seama ca trebuie acum.

    asa ca, draga miaela, fruntea sus, ca mai ai multe de spus. si suntem multi care vrem sa te ascultam. asa ca termina teza aia odata, si apuca'te de cantat, de colorat, de zambit si biciclit!!

    RăspundețiȘtergere
  7. mama...ce-mi faci, prietene ! as putea sa zic si eu multe pe langa povestea ta, dar sunt de prisos. vreau sa spun doar, pe aceasta cale, multumesc fanilor mei din toata lumea, va iubeeeeeeesc si as vrea ca macar atunci cand sunt pe scena si ridic premiul sa bag si eu un thank you note, daca asa simt, da ?!

    aide, prieteneeee...ce-mi faci ???

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Ancutz: cum era sa uit brainstormingul nostru de vineri noaptea/sambata dimineata ? ce post ? :))) iar te-ai spart de ras ?

    RăspundețiȘtergere
  9. pai sa il ai scris pe o hartiuta mica, il arati, si atat
    nu fac nimic mai miaela..

    RăspundețiȘtergere
  10. oooooof...tu si zambetele tale, adica ale mele...ce thank you note-ul pe o hartiuta ? lasa ca il tin minte. ne-om descurca eu si gura mea mare si in situatie de emotii maxime :))

    iti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt absolut sigur. o sa fie bine, ne incingem toti creierii sa aliniem planetele!!

    RăspundețiȘtergere
  12. pai asta ziceam, ca asta e momentul vostru de glorie, al prietenilor mei ! eu in momentul asta sunt urata pe dinauntru, cel putin dar am prieteni frumosi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumos scris, in special partea cu saorma, m-a amuzat sincer.
    Ca sa vezi ca pot fi si eu critica, nu mi-a placut titlul. Eu nu am prieteni urati, nici in exterior, dar mai ales in interior. Faptul ca ai de terminat ceva repede nu te face mai urat ba dincontra. Poate doar mai obosita si mai stresata, dar asta e cu totul altceva.
    Deci, capul sus, stiu ca cel mai urat lucru sa iti zic acum e ca mai ai un pic si termini (eu mi-as fi dorit sa se dilate timpul exponential) dar ii dai de cap.
    Despre triatlon, tin sa te corectez nu unii la biciclism si altii la sticlism, eu la biclism si apoi toti la sticlism.
    Te pup, tin pumnii si fac galerie pana cand dai print si mergem la cate beri, rose-uri vrei tu impreuna cu Sophia si te rog, nu la PMS :P

    RăspundețiȘtergere