duminică, 13 martie 2011

Macar lumineaza-ma !


Asa cum EI le vor pe ele care nu se arata interesate de ei, asa ELE ii vor pe ei carora le pasa de ele si o arata.
Asa cum EI le vor pe ele superficiale, asa ELE ii vor pe ei profunzi.
Asa cum EI le vor pe ele de 90-60-90, asa ELE vor niste ei care sa fie macar normali, dupa o varsta.
Asa cum EI nu vor niste ele complexe pentru ca le e greu sa tina pasul, asa ELE ii vor pe ei cat mai intregi si completi.
Asa cum EI le prefera pe ele tacute si supuse dar amuzante (asta e mai nou, ca femeia trebuie sa te si distreze pe langa alea 2-3 indatoriri de baza), asa ELE ii prefera pe ei cu simtul umorului dezvoltat, chiar daca ele nu au.
Asa cum EI le prefera pe ele pe sistemul "Zi da si razi!", asa ELE ii prefera pe cei care stiu sa asculte, dar care sa aiba si replica (lor le place sa discute mult, chiar daca in contradictoriu, de multe ori).


Ce sa facem mai EI ? Pe noi nu ne-a intrebat nimeni daca vrem sa fim Adama sau Ev. Ne-au pus direct bratara roz la maternitate, chiar daca unora dintre noi ne placea si albastrul. Aia e ! Ne-am trezit cu bratarile alea de fata. Deci mai EL, cand iti apare in fata o EA complexa in cel mai frumos mod posibil, nu fugi ca un las superficial pentru ca o sa regreti. N-o sa-ti mai fredoneze nimeni la micul-dejun. Acorda-i putin din pretiosul tau timp, pe care il folosesti pentru a alerga dupa nouazeciurisaizeciurinouazeciuri si o sa vezi ca zambetul ei valoreaza cat luna de pe cer. Deci nu va mai trebui sa alergi dupa ea !

Multe dintre ele sunt mai complexe decat pot ei sa duca. Stiu ca e mai usoara viata asa cum alegeti voi, dar nu e mai frumoasa, va zic !...bine acum ma refer la aia cativa EI inteligenti care au usoare urme de tendinta de evolutie, ancorate in viata lor.

Macar luminati-ma si pe mine! Voi de fapt ce vreti ?
semnat: macinpar


sursa foto: Mihaela Calciu

4 comentarii:

  1. Draga macinpar, afla ca putina lume stie cu exactitate ce vrea. Cei mai multi oameni au chiar dificultati in a exprima vag ceea ce vor. Partea frumoasa este sa descoperiti impreuna ce vreti, putin cate putin, din aproape in aproape, nu dintr-o data.

    RăspundețiȘtergere
  2. de acord si cu tine dar cred ca in adancul mintii lui, fiecare isi doreste niste treburi sau ca celalat sa fie asa si pe dincolo si eu asta voiam sa aflu in urma postului meu, de la cat mai multi barbati, eventual. tu ce iti doresti de la ea ? :) cum preferi sa fie ? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. As putea sa insir aici liste de preferinte sau dorinte, dar nu ar reprezenta nici pe departe cu adevarat ceea ce imi doresc sau ceea ce astept de la ea. Eu am renuntat de mult sa imi creez un model imaginar. Prefer sa descopar, sa recunosc ceea ce imi place la ea. Prefer sa imi faca mereu surprize si sa spun: "Woaaa, ce imi place ca e asa si asa". Si uite ca fara sa vreau am scris niste preferinte. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. deci stii ce vrei sau macar ce crezi ca vrei. despre liste era vorba aici. eram punctuala. vezi ca fara sa vrei...:)

    RăspundețiȘtergere