duminică, 6 martie 2011

Orice drum ma duce undeva

Desi mi-ar placea sa imi inghete nasul in sala de examen vara, nu iarna......I'm feeling ok this morning, and you know...here we go...E duminica dimineata. Stau pe pervazul din camera de hostel din Munchen si imi beau cafeaua. Vreau o camera cu pervaz lat pe care sa pot sa stau si sa privesc soarele in ochi, sa ma uit la stropii de ploaie si la fulgere in noptile de vara.
E cea mai buna cafea din ultima vreme. Pentru ca ma uit pe geam si vad numai mansarde ale cladirilor frumos colorate si curate. E o duminica linistita. Mai trece cineva pe cate o bicla, din cand in cand. Duminica asta e linistita prin definitie si prin atmosfera din jur, cu liniste pe strazi si in sufletele oamenilor imbracati frumos. Nu e o duminica la fel ca cele de acasa, care doar se vrea a fi linistita. Stau pe pervaz, beau cafea si scriu. Mi-as face o poza. Am facut-o de fapt cu ochii mintii. Acum doar v-o descriu. Ma asteapta o zi intr-un oras nou.
...si drumul asta ma va duce undeva...


Sursa foto: Mihaela Calciu

4 comentarii:

 1. diminetile sunt frumoase ca postarile tale

  RăspundețiȘtergere
 2. dear Anonim: m-ai facut sa zambesc pana la spate :)

  RăspundețiȘtergere
 3. si pervazul e lat, si geamul este mare, si e un soare timid, si frig, si uscat, si lumina, si ici colo cate o pasare zburand, si un clopot se aude in surdina, si aburul de la cafea miroase a putina libertate, si spuma de la cafea e o oaza de liniste, asa'i? :)

  RăspundețiȘtergere
 4. si avem si un fir de jazz care se strecoara si se amesteca cu razele soarelui...si pervazul e lat si geamul e mare...si cafeaua e perfecta...pentru ca e soare.

  RăspundețiȘtergere