miercuri, 23 martie 2011

Supravietuiesc...mai bineMicrofonul e pornit ? E ON ? E becul rosu aprins ? Suntem in aer ? Se filmeaza ? Se aude ? Merge ? Ii dau drumul ?

Buna seara doamnelor si domnilor. Deschidem programul nostru din aceasta seara cu o piesa deosebita. aaah...stati asa ca avem si un telefon in direct:
- Buna seara. Aici DJ Macinpar.
- Buna seara. Ma numesc Juan de Valencia.
- Cui doriti sa ii dedicati piesa ?
- As dori sa dedic piesa urmatoare si toate piesele frumoase din seara aceasta, pentru relatia mea, Loria. Te iubesc, mi relacion. Esti o deosebita ! Te quiero mucho ! Besos y cerveza en Valencia !
- Bine. Pentru Loria sa fie deci, un cantec frumos despre case albe, gaspacho, oameni cu haine mai putine pe ei, mare, soare, chitara si camasa colorata. Ascultam deci, Canteca de Macao cu piesa Pal Sur. Auditie placuta in continuare !


Sursa foto: macinpar cand era tanara si satena si efectua un dans deosebit in miezul zilei pe terasa Proplaca, din Vama

3 comentarii:

 1. Alooo! M-auziti? Aloo!! DJ Macinpar? Aloooo? Aici refugiu in culori FM?
  Stati un pic...e microfonie...sa ma duc mai departe, ascultam muzica tare,asa...Acum e bine? Hola, ¿qué tal? Sa ma prezint, Su relation spiching.
  Nuu nu sunt probleme cu legatura, imi tremura vocea, e de la emotii, haine putine, soare, bere si chitari...uuuuffff...
  Asaaa, v-am sunat sa va zic ca si eu va iubesc mult, muult DJ macinpar si juaaan de VLC in camasa colorata.

  Camarerrrrooooo una cervesa fria para mi relation!!! vamos! vamos!

  http://www.youtube.com/watch?v=AApLvpO1LwA&feature=related.

  RăspundețiȘtergere
 2. mi relacion, Juaaaaaaaan de VLC eres tu ? ay, amor...gracias :) una peste alta, eu iti multumesc tare ca imi dai imbratisari si rasete de ma doare burta, atunci cand am nevoie mai mult de ele. piesa e bucata, ca sa zic asa, ca la radio Refugiu in culori FM. yuhuuuu. hugs

  RăspundețiȘtergere
 3. nu ai de ce sa imi multumesti, tocmai ce ziceam azi mai devreme, prietenii sunt cei mai importanti, iti dai seama la ce nivel sunt openrelation-urile?
  Ma bucur ca am putut fi pe-acolo, si un zambet daca reusesc sa provoc, ma declar un om realizat pe ziua aia :).
  Radio Refugiu in culori FM e cel mai tare post online pe care l-am gasit. Puuuup si hugs...oricand si de oricate e nevoie!

  RăspundețiȘtergere