sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Zambet pana la spate-Cuprins

Pun piciorul in blog si va spun ca de cand se exista trupa CASA CU PRIETENI, adica deja de 1 an si 1 luna, persoana mea fizica a avut parte de cele mai mari si pana la spate si din tot sufletul zambete, pe metru patrat. Acestea, ele, zambetele incep de cand ajung in club pt soundcheck, si dureaza vreo 2 zile pe putin, dupa ce se termina concertul !

Sa va zic ce-am inteles eu din seara de 18 ianuarie 2011, cand a avut loc primul concert din anul acesta fabulos:

Imi place sa merg cu taxiul cu Silva. Nimerim mereu cei mai tari taximetristi pe care ii invitam la tzuica si la vinete la ea, numa ca cel de aseara ne-a intrebat: « si pe ce nume ziceati ca e comanda ? » Sa nu ne pierdem in detalii, zic ! Era ofticat ca nu putea sa vina cu noi la bere, de ziua Silvei.
In taxiul de aseara eram bucata buna din trupa, adica je, MI-ma-m, o ex-sarbatorita, Silva, prietena draga, un om minunat pe care il iubesc maxim, am zis, o bucata Gabi-ea, prietena draga, o bucata sarbatorit, partea geniala a trupei, Dragos si un taximetrist cool.

Am avut si macinpar, agrafa cea mai frumoasa din lume daruita de Linda (povestea ei urmeaza).

Mie imi vine sa ma dezbrac cand cantam Prosopul de la Banica Jr si ma gandesc sa vin doar in prosop la un moment dat :)))), la concert.

CASA CU PRIETENI are si prieteni noi, i-am vazut eu aseara, ca de pe scena se vede mai bine. Prietenii vechi sunt de mare angajament, s-a facut si hora.

Afterparty-urile marca El Primer Comandante si CASA CU PRIETENI sunt de neratat.
Dansul lui Manu cu pioletul, a agatat toate gagicile.
La Zorba grecul a venit si barul sa danseze si s-a lasat cu scaune daramate, in euforia aia.

Muzica era mega dubioasa dar bucuria noastra a trecut peste aiaiaiaiacocogeamboaiaiaiaieee...si restul de piese oldskol.

Au venit oameni speciali sa ne auda si o mare parte din bucuria zambetului vine si de aici.

Cantatul de la multi ani pentru Dragos, de la iesirea din club pana la restaurantul Izvorul Rece, cu opriri din 10 in 10 metri, sub diferite ferestre, a fost refreshing. Silva ne soma sa cantam cum se cuvine pentru ca este ziua cuiva, sa nu ne prostim :)). Cum o fi sa auzi multi ani traiascaaa, multi ani traiaaaaaaascaaa sub fereastra ta, la 2 noaptea si sa nu fie Revelion ???

Discutiile despre barbati cu Gabi-ea, de la mine din pat, de la 2h30 noaptea din care a doua zi nu imi mai amintesc nimic :)))

Invartitorul meu personal la dans, cu calitati de mare ridicator, Manu, si posesorul pioletului de altfel, a facut mare shou din nou, la afterparty.
N. a adunat iar afisele din club, pentru el, pentru mine si pentru Silva, cei trei colectionari de afise CASA CU PRIETENI, realizate de graficiana trupei, Sinziana-ziana-ana-na-aaa.

Aaah si o iubesc pe Silva care mi-a facut ea mie cel mai frumos cadou, zicandu-mi: « Miiiiiiiii, nu se putea un cadou mai frumos decat un concert CASA CU PRIETENI, de ziua mea!» Cum sa n-o iubesti ? Mai ales cand e ca mine, asa debordeaza de viata, e asa de sociabila si cu breton mijto si desteapta, si frumoasa si vorbareata si veselia intruchipata...mai ceva ca mine :)

Reiese ca am retinut chestii doar de la afterparty si afterafterparty ? Se prea poate, pentru ca in timpul cantarii, eram oricum in niste lumi paralele intre ele, cu zambetul deja pana la spate...

Chipintaci va spune fata cu macinpar !


PS:
Afara ninge, zambetul rezista !


sursa foto: Mihnea Ratte

12 comentarii:

  1. asa pana ma dumiresc si eu cu toata tehnologia vs. telegrama, as vrea sa adresez o rapida intrebare: unde este condica de reclamatii? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. draga domnule, sunteti liber sa ma reclamati oriunde, pe peretii refugiului meu colorat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. am inteles, acum ca ne'am si imprietenit, asa am sa fac

    remember, you can run, but you can't hide
    hahaaaa

    RăspundețiȘtergere
  4. da, pai, cu incredere ca am o casa mare, care e pe post de refugiu colorat cu pereti multi, care se vor inmulti pe seara ce trece, speram ! trebuie sa mai lucrez la asta cu run & hide :P

    RăspundețiȘtergere
  5. nu nu, nu tb sa fugi, tb sa simti, traiesti si bucuri
    lasa fugitul pt altii, care nu stiu ca tb sa simta, traiasca si bucure

    RăspundețiȘtergere
  6. da, ai dreptate...asa o sa fac...promit ! culorile mele va vor colora si pe voi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. nu nuu, nu promite, doar face tot posibilul sa te tii de cuvant :)

    RăspundețiȘtergere
  8. promit ca o sa fac tot posibilul sa ma tin de cuvant :)

    RăspundețiȘtergere
  9. mai fata colorata, coloreaza'ti promisiunile in culori promise! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. my colors will color yours ! culorile promise sunt...?

    RăspundețiȘtergere
  11. Miiiii!!! Si eu te iubesc! Tot maxim! Pentru tot ceea ce esti tu!

    RăspundețiȘtergere
  12. Silvaaaaaaaa...suntem cele mai tari :)

    RăspundețiȘtergere