luni, 6 februarie 2012

Inghetata cu amendamente

 Sursa foto: Mihaela Calciu


Fir-ar a dracului de treaba ! Fix pe zapezile astea faine s-a gasit corpusorul asta al meu, sa se raceasca, sa isi creasca temperatura si-n culcare, si-n sculare, si-ntre mese. Nu zice nimeni ca e cald afara dar nici cu frisoane 25 din 24 nu e combinatie. Nu pot sa ajung cu nicio cana pana la bucatarie pentru un refill cu ceai, ca sfarsesc prin a stranuta cu toti mucii din lume, in ea. Orice fac, trebuie musai sa am cel putin un servetel in mana pentru ca altfel...dau pe mine. Preconizez ca intr-o zi- o zi jumate, imi cade si nasul, de la radacina. Macar nu o sa mai curga nimic, in urma mea. Si oricum, nasul nu-mi trebuie ca sa cant, nu ? Cu gatul e mai rau. E cel mai rau, de fapt. Simt ca ma sufoc pentru ca nu pot sa vorbesc. Zilele astea exersez cantatul in gand. Nu vreti sa stiti si nu ! N-o sa tin niciodata workshop despre cantatul pe muteste.

Ce mi se intampla mie acum, e fix ca treaba aia de care radeam cu o colega, si ea tot scorpion, acum ceva vreme. Noi daca ne punem o dorinta, trebuie sa avem si cateva zeci de amendamente ca altfel ni se da asa...din topor.
Adica un fel de: ce mi-ar placea sa stau si eu intr-o luni acasa, mai ales pe vremea asta, sa ma uit la filme, sa beau cafea si multe ceaiuri bunute. Ei, daca nu precizezi si ca trebuie musai sa fii sanatos cand faci asta, ca nu vrei sa fii somer si altele, pai atunci...ti se da, tata !

Prin urmare, astazi, luni, 6 februarie 2012, stau acasa, da. Nu m-am trezit cu noaptea-n cap (decat azi-noapte pe la 4 a.m, pentru ca efectiv nu puteam sa respir prin niciun orificiu) ci la 9h00 pentru ca la 11h30 aveam programare la doctor. E o zi de luni in care nu sunt la birou, asa cum imi doream de ceva vreme. Sunt racita cobza-chitara-mandolina, ma uit la filme pentru ca altceva nu pot face, curge toata rautatea din mine, sub forma de secretii foarte directe, nu secretoase. Trebuie sa imi dau si cu un spray in gat iar ca sa il asamblez am citit timp de 15 minute prospectul, pentru ca nu ma puteam concentra neam. Mai am de luat o pastila care cica contine un fel de amfetamina si deci, daca mi se face si un control antidoping, ma gasesc vinovata.
Abia astept !

6 comentarii:

  1. insanatisire cat mai grabnica iti doresc...si ai grija cu amfetamina:)) mai buna e endorfina!!:D

    RăspundețiȘtergere
  2. insanatisire, insanatosire, insanitisore...cum vrei tu, numa grabnica sa fie...ca e jale ! ma dopez cu de toate. cand se termina a mea, te contactez pentru endorfina :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    well, priveste partea buna a lucrurilor. Cel putin ai avut timp si inspiratie sa scrii un articol... distractiv, asa cum am bifat mai sus. Şi m-ai făcut să zâmbesc.
    Iti doresc sa te faci bine, peste tot. Grabnic sau molcom, important este sa iti revii.

    RăspundețiȘtergere
  4. inspiratie am, altele imi lipsesc pentru a scrie. preferam sa nu scriu, decat sa fiu asa, dar nah, ma bucur ca te-am distrat. mersi pentru gandurile bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mereu, doar ganduri bune! ;)
    Remember that!

    RăspundețiȘtergere