miercuri, 8 februarie 2012

Dor de duca ma usuca

Sursa foto: Mihaela Calciu

Hai ! Ne-mbracam sa iesim ?

Am zis ca 2012 vreau sa ma prinda nepregatita si neplanuita. Cum asta e foarte ciudat pentru mine, pentru ca, vorba proverbului: muncesc pentru ca sa calatoresc si traiesc pentru ca sa ma bucur, nu pot sa nu trasez niste idei de escapade pe care mi-ar placea sa le intreprind anul asta.
Nici eu nu sunt pregatita inca, dar here it goes:

1) Macinpar ar vrea tare, tare sa ajunga din nou la schi in albacazapadaaustriatiroleza, daca se poate. De cateva luni incoace, viseaza numai partii lungi de atatia kilometri incat nu ii poate cuprinde pe toti intr-un vis de-o noapte. Suspina dupa supele alea bune de clatite si gulas, dupa berile alea albe-nefiltrare, dupa soarele din sezlong pe gerul ala de -18 grade, pe ghetar si dupa senzatia aia placuta de oboseala, dupa o zi de schiat. Ii mai fuge gandul si la sauna austriaca, tot dupa o zi plina de schiat. N-ai cum altfel, imi sufla ea in ureche ! Hai cu aprilie ala, hai schiorii mei ! Luati-ma si pe mine la schi !

2) Macinpar si-ar dori ca vara asta, sa bicicleasca prin Toscana, cu fuste si flori la ureche si doremi-uri in urma ei, in loc de urmele de praf, pe un drum de tara, italienesc. I-ar placea sa fie asa ca-n Sunetul muzicii, iesirea asta. Sa fie aromata cu portocale culese direct din pom, de pe marginea drumului, cu vin italienesc, cu Limoncello, cu ocheade primite de la macaronari bruneti imbracati in maiou alb, care biciclesc spre posta din piateta si cu pizza si spaghete, pana nu mai poate sa dea la pedale. Ah...si cu espresso-uri scurte, daca lungi nu gasim.

 Sursa foto: Mihaela Calciu

3) I-ar mai placea lui Macinpar, un stat cu burta la soare si cu burta pe apa Greciei. Sa fie totusi o vacanta chill-activa. Sa biciclim pe dealurile Greciei, sa ne imbaiem in Marea Egee, de preferat. Sa ne hlizim pe cate-o terasa seara, pana nu mai putem merge drept, spre casa. Sa mergem stramb, zic ! In vacanta e voie sa mergem si stramb. In vacantele mele, putem sa bem bere la 10 dimineata. Cine se baga ?

Sursa foto: Mihaela Calciu

PS: in Macedonia ne-a iesit genial ! 

 


4) Macinpar flamenca-rumbera-adondequiera si-ar mai dori tare, tare, sa ajunga din nou in tara sufletului ei, Espana. In Andalucia ar vrea de data asta, in cautarea petrecerii satului, unde spaniolii aia tineri cu camasa desfacuta pe piept, ar bate din picioare pe o podea de lemn, pana ar sari si ultimul nasture de la...camasa am zis, nu ? Mama...bocadillos de calamares, copas de vino, lengua estrangera, guapos y guapas...ce dor imi e !

5) Pentru ca macinpar e multiculti (papusha m-a numit asa, nu eu) e musai ca ea sa ajunga in metropola multiculturalismului european - Berlin. Are de mers la niste concerte faine prin Germania aia. Trebuie sa o vada pe Astrid North live si sa ii multumeasca pentru ca muzica ei exista, trebuie sa mearga in Alpi cu Tobias de la N.O.H.A, trebuie sa-si viziteze colegul de trupa, Paul, care a plecat si ne-a lasat auauauaaau si daca toate merg bine, trebuie sa isi cumpere si un cajon de acolo.


Acestea ar fi ideile pentru prima parte a anului.
Desigur, daca s-ar ivi o iesire mai mare in India, Cuba, Brazilia sau tot asa ceva exotic, ar renunta la cele de mai sus. Pana una alta, cine la ce se combina cu macinpar ?
M-am apucat de liste.
Inscrierile, mai jos.
Atentie: totul este negociabil, facem si reduceri sau prelungiri, acceptam si plata cu cardul precum si contraoferte.


macinpar cu dor de duca de ma usuca

6 comentarii:

  1. Hai mai, niciun comentariu?
    Comentez eu!
    Bafta!
    Primesti si donatii? As putea dona mancarea pentru drum.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca nu au aparut cei care sunt pe aceeasi frecventa cu mine, in calatorit. mai asteptam. abia am pus anuntul. primim si donatii, cum nu ? multumim anticipat

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine de stiut.
    Pana atunci dam share, sa afle lumea.

    RăspundețiȘtergere
  4. I every time spent my half an hour to read this website's posts every day along with a mug of coffee.

    Look into my blog post - labrador retriever golden

    RăspundețiȘtergere
  5. Great article! This is the kind of information that should be shared around the internet.
    Shame on Google for no longer positioning this post upper!
    Come on over and seek advice from my site . Thanks =)

    Feel free to surf to my webpage good english golden Retriever information material

    RăspundețiȘtergere
  6. Today, I went to the beach front with my children.
    I found a sea shell and gave it to my 4 year old
    daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placed the shell to her ear and screamed.
    There was a hermit crab inside and it pinched
    her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but
    I had to tell someone!

    my homepage - our website

    RăspundețiȘtergere