duminică, 10 iulie 2011

Petreceri de apartament - Cuprins

 hai, fie...

a fost iar. Canicula Party 2nd Edition. sau Farfury Party i-am zis eu. crampeie in aburi de spritz cu roze si gheata de la punga din congelatorul lui Mircios.
canicula in garsoniera. gagici sexoase. barbati care se uitau la meciul lui Bute cand am ajuns, incat ne intrebam unde e petrecerea. o fi venit deja politia ? fumeaza in tacere ? s-au culcat ? de ce e pe silent ?
Mircios se dezbraca in fata dulapului, pe hol, din timp in timp. juca prosopelul ud cu gagicile, in loc de perinita. mama si ce ud era. lui Marcel i-am facut multe poze. o sa i le si trimit. promit !
Cornel are fund misto. s-a adjudecat. avem dovezi !
mi-am pus un papion rosu cu buline in cap. poze cu pleata de gagici. roze in valuri.
am cunoscut doi baieti, un Ionut si un altul (nu cred ca tot Ionut) care m-au rugat sa le dau LOVE pe feisbuc la pagina AMS cum ar veni Asociatia Muntzarilor "Spritzul". ei sunt mai jmekereanu si nu folosesc tz dar eu n-am virgulitza deci ca sa intelegeti despre ce e vorba e cu TZ.
discutii despre Podul Basarab cu domnisoara inginer proiectant pe holurile unui bloc din Str Avrig.
pleilist pe ripit. Mircios a fost o gazda faina ca intotdeauna. oamenii au fost frumosi tare, ca de obicei.
am avut povesti cu francezi betivi care beau pe Sena si cu romanii mei care au ramas fara beutura pentru ca supermarket-urile din Franta nu mai vand alcool dupa ora 21h. dubios !
Fabi a descoperit ca daca bea alcool pe canicula se deshidrateaza. o ciudata si fata asta !
astept sa imi explice baietii aia cum e cu mersul pe munte si de ce trebuie bocanci ca n-am inteles.
caseta s-a agatat in unele locuri asa ca banda e un pic stearsa dar inca merge.
am plecat. ma hlizeam. am zis paaaa ? daca nu, iarta-ma, Mircios. Paaaaaaaaa ! nu stiu unde ne-am urcat in taxi. era lumina afara.
muream de ras ca mergem la saorama la Dristor la Budapesta. nu intelegeam cum vine asta. cred ca radeam singura in taxi. ziceam in continuu Dristor la Budapesta ? La Budapesta la saorma ? sau la Dristor. lui Cornel nu ii placea Iskender saorma de langa Hasdeu. asa ca am plecat toooocmai la Budapesta.
toti erau putin luati si erau prea multi saormari din aia. cred ca intrebau vreo zece: "Cine mai vrea saorma ?". Loria zicea de 10 ori pe minut ca ea vrea fara ketchup. multumim, Cornel ca ne-ai luat saorma. io nu articulam decat Dristor si Budapesta.
mi s-a indeplinit visul cu saorma in grup. mi se pare not fun sa mananci saorma singur.
am plecat apoi foarte agale spre Unirii ca sa...stam pe iarba, in parc.
am zis ca daca merg fantanile, facem baie acolo. doar eu am zis. nu mergeau. ei n-au vrut asa. singura nu era fun. baie in fantanile de la Unirii e pe TO DO List. la urmatoarea Canicula Party fac event pe feisbuc cu attending la baie, la Unirii.
toata dar toata iarba era uda. de ce ? de ce ? nimeni nu stia.
cred ca ne-am urcat intr-un copac, fiecare pe cate o craca. nu stiu cum si nici cat am stat. chiar, cine a fost cu ideea ?
apoi am stat pe banca. Loria mi-a varsat toata limonada pe care m-am chinuit sa o car tocmai de la Budapesta. si am venit pe jos sa stiti. n-am luat trenul.
acum o tin de cap pe Loria, virtualmente. e bine. isi revine.
unii mai chill, altii foarte chill.
iar prin iarba uda. lipa, lipa. Loria vorbea la telefon sau imi aduc aminte lucruri ?
niste baieti stateau pe o banca si cereau ceva de la noi. nu stiu ce.
mi s-a incurcat tastatura.
in al doilea taxi nu cred ca am mai ras. am ajuns. am coborat si n-am putut sa dorm.
am avut treaba sa am revelatii.
iarba din parc era uda peste tot pentru ca udasera astia cu furtunul.

nu mai citesc. va dau direct. cu pozele ma mai gandesc. asta e totusi un loc public. muhahahaa...

to be continued
urmeaza Criogenia Party

macinpar caniculari

2 comentarii:

  1. multumesc in primul rand pt sustinerea fruntii, a fost de mare ajutor. Traiasca eveni si mential deoarece in cinstea lor a curs aseara roze-ul printre farfuriile evantai si discutiile de pe scara blocului.Eu si cu telefonul meu nu ne amintim de niciun apel primit/dat in aceasta minunata dimineata, dar imi aduc aminte de copac si banca.
    Din pacate nu prea pot completa cu amintiri seara deoarece oricum bagajul tau informational este mult mai mare decat al meu.
    Nu m-a surprins foarte tare Dristorul din Budapesta, doar Delfinului e in Lisabona. Pare rau de limonada, dau astazi una proaspata tot de la dristorul din budapesta, ma revansez :P.

    RăspundețiȘtergere
  2. traiasca copiii ! deci saorma ta fara ketchup n-a fost buna sau ... ? incredibil ca am si eu o data mai multe amintiri :))

    macinpar

    RăspundețiȘtergere