miercuri, 6 iulie 2011

maybe I'm a child, maybe I'm a woman

sursa foto: necunoscuta, unii cred ca e HB, altii cred ca e Ivan

mi-a zis cineva odata ca...ce trist...ca s-au scris deja toate combinatiile faine de acorduri in muzica.
eu ma intreb daca e valabil si pentru combinatiile de cuvinte...nu neaparat faine dar care te ating intr-un anume fel, intr-un anume moment al vietii tale.
nu mai e nicio noutate ca toti scriem despre aceleasi lucruri pentru ca toti traim aceleasi lucruri. aia care traim, normal !
soarele e la fel, norii sunt la fel, floarea-soarelui e la fel, berea alba nefiltrata are acelasi gust pentru toti, copiii se bucura cel mai tare de bomboane pe tot globul, noi simtim fluturi in stomac atunci cand miroase a tei, toti iubim rasaritul, toti ne certam, toti ne bagam ****, toti radem, toti iubim, doar unii urasc (hihi), toti ne imbatam, toti facem sex, toti ne plimbam, toti ne dorim lucruri, toti vrem bani, toti vrem sanatate si virtute.
dar...exista niste oameni care ti le spun in cel mai frumos mod: prin cantec. ti le spun cateodata si tu numai dupa aia iti dai seama ca te regasesti in ce iti canta ei. printre noi astia care simtim, exista niste oameni speciali care arunca afara din ei gandurile materializate in vorbe care se infig in inima ta ca niste sageti, care iti intra in nas ca puful de papadie sau ca apa de mare, care te fac sa iti stranute inima si sa ti se ridice spranceana, sa iti tugui buzele, care iti inrosesc urechile, care iti ridica parul de pe brate, care iti intaresc sfarcurile...sa ma opresc ?!


not this time. she's one of them. she's one of us. perle de cultura.



maybe I'm a child, maybe I'm a woman.
who knows ?

 titlu poza: Bloggerii la roze
 sursa foto: la fel de necunoscuta