duminică, 17 iulie 2011

Franturi in mine

de la o vreme am numai franturi in mine. franturi de sentimente. franturi de ganduri. franturi de vise. imi vine sa scriu numai cuvinte disparate, fara inceput si sfarsit, fara sa fie motivational si inspirational.e ca si cum as gati si as arunca in tava numai bucati de legume si fructe, nemodificate genetic si fara sa faca parte dintr-un aluat. nu mai simt nevoia sa framant. e ca si cum imi lipseste uleiul care sa lege ingredientele. pentru ca asa simt sa expun lucrurile si pentru ca poate my life is in Mono, right now (stii tu). stiu ca nu-mi trebuie explicatie dar poate va trebuie voua.
cred ca am intrat deja in vacanta. constient sau inconstient.
astept sa-mi iasa pistrui de la soare si sa-mi trag palaria pe ochi, sa formam echipa "The Balkan Girls" they like to party like nobody, sa adun capace de bere pentru colectionarul meu preferat, sa fac burta de la toate bunatatile bulgaresti (banitsa, kavarma, iepuri la cuptor, scoici, cea mai buna inghetata, calamari cu usturoi, hamsii si cartofi facuti in vase de lut cu rozmarin si cascaval pe deasupra) pe care sa le sting cu Zagorka si vinuri reci in pahar cu picior. va fi o vacanta plina de placeri: de mare, de soare, de picioare scoase pe geam din masina in mers, de costume de baie colorate, de rasarit vazut de pe terasa vilei, de ayran si mastica, de croaziera pe lac, de apropiere si mai mare de Balcani.

Hey, mister ! If I give you a dollar, you'll give me a dime, right ?


Sursa foto: Mihaela Calciu

2 comentarii:

  1. Mai e asa puuuuutiiiiin si pare asa muuuult!! Abia astept toate cele mai sus mentionate :D Balkan girls sunt pe val :D

    RăspundețiȘtergere
  2. they like to party like nobody. sa speram ca nu imi mai iau nicio intepatura, atata tot ! yuhuuuuuuu

    RăspundețiȘtergere