vineri, 11 octombrie 2013

Concert Casa cu Prieteni ca un smoothie muzical


 
Afis realizat de Sanziana Toma


Pe 17 octombrie 2013, ora 21h00, trupa Casa cu Prieteni va invita la un concert nouveau si fresh, in club Iron City din Strada Blanari nr. 21, Bucuresti.

Rasturnare de situatie muzicala, rasucire de instrumente dar stabilire de noi structuri in atitudine, in gandire si mai ales in simtirile muzicale ale trupei Casa cu Prieteni.
Departe de folk, aproape de un stil nouveau care imbina energia celor patru componenti, forta tobelor, ritmul basului si armonia chitarii electrice, Casa cu Prieteni revine in forta, dupa o perioada de manifestari indoor, la sala de repetitie.

In mod spectaculos, Casa si-a renovat camerele astfel incat toti cei patru membri s-au mutat in living-room. Dragos Toma la bas, Doru Trocan la tobe, Sanziana Toma la chitara electrica si voce si Mihaela Calciu la voce si percutii va invita sa luati parte la o seara fructuoasa de toamna, in acorduri rotunde, colorate si gata de cules si de asezat in cosurile inimilor. Cu instrumente solo si armonizate in completari eclectice, va invitam la un smoothie muzical, tomnatic si dansant.

Va asteptam deci, joi 17 octombrie 2013, in Iron City, la un concert Casa cu Prieteni, Da sau nu ?

Pretul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot procura la intrarea in club.


Mihaela Calciu
Vocal & PR Casa cu Prieteni
mihaelacalciu@gmail.com

6 comentarii: