miercuri, 19 octombrie 2011

Cap & Umeri la cutie

La momentul la care va scriu sunt un pic mai putin in spumele marii pentru ca n-am apa calda, deoarece tocmai mi-a tras-o Universul ! N-am nici caldura. Stiu, unii o sa ziceti ca e inca devreme, ca e mai bine asa, ca si-asa dam o carca de bani la intretinere and shit. I'm with you dar parul meu nu mai poate. De doua seri fac clabuci la lighean...si la gura, in mod evident, si asta nu pentru ca imi sare gelul de dus pe fata pentru ca n-are stare in 10 cm de apa. Nu, nu !

Stiu insa, ca voi toti ceilalti, sunteti cu mine. Toata lumea, toata lumea sare-acum cu mine...Dupa trei zile fara apa calda si cu vreme caineasca, nu prea ma incalzeste ca ajung acasa si gasesc pe geamul de la usa de la intrarea in bloc, un bilet de dragoste de la Apa Nova sau cum le-o zice, in care scrie foarte patetic si languros, un: "Va informam in mod oficial, ca noi IAR facem lucrari de intretinere a canalizarii mamei-masii, ca mereu se gaureste cate-o teava si noi in loc sa dam cu tarnacopul, ciupim gagici de fund, tocmai de jos de acolo din groapa, de unde facem rebus in timpul programului !"
Bai nene, cand e o frigatanie din aia afara, poti sa bagi tu ce oi baga dar daca n-ai caldura si apa calda, s-a dus dracului voia buna. Numai palinca te mai salveaza dar, vorba aia, cata sa ai si cata sa iei ? Scandinavilor, va inteleg ! Olandezilor, chiar si pe voi desi, voi aveti iarba. Daca as sta pe acolo cred ca as deveni si eu campioana la coniac-canoe si as manca numai ciuperci, dimineata, la pranz si noaptea. 

Eu va inteleg ca reabilitati burlanele si tevaraia dar, icschiuzMI, ielooooou, eu am concert maine seara si trebuie sa imi spal pleata. Nu pot sa apar asa in fata oamenilor alora care platesc un bilet sa vina sa auda ce cant eu. Nu pot nici sa imi pun o punga pe cap pentru ca am o super freza facuta in scop artistic, pe care o port cu mandrie. Sunt o mandra deci, si vreau apa calda, seara. Ziua puteti sa jucati si hora pe tevile alea de la mine din cartier dar seara...seara stiti cum e: vine omul, sta oleaca, bea o tuica dar mai si pleaca. 

Prin urmare, imi doresc de cateva zile sa ma spal pe cap. De cand s-a oprit apa, de fapt. Ieri m-am dus la birou cu o basca pe care am tinut-o in cap toata ziua, pe motiv ca asa e moda, ce naibii stiti voi ?! Aseara cand am ajuns acasa, am intrat in depresie. Azi m-am dus fara basca pentru ca nu mai era la moda. In timpul zilei am sunat acasa sa ma interesez de starea cotelor apelor calde din prea frumoasa mea baie albastra. Raspunsul a venit cu compasiune: Niet ! Wir haben nicht! Kein Wasser !
Pentru ca speranta moare ultima, am zis ca poate-poate cineva se gandeste si la mine in universul asta nespalat. Si aici isi baga coada...Ajung in scara blocului, ma indrept spre cutia de scrisori sa vad daca ma mai fericeste si pe mine cineva cu vreo vedere de prin vreun colt al lumii, bag mana la cutie si cand colo...nu tu plic, nu tu carte postala, nu tu scrisoare, doar ceva praf si asta:

asta = mostra de sampon Head & Shoulders

Intai am ras in mod isteric in scara blocului, deci cu ecou. Apoi, m-a traznit cum ca sigur a fost o promotie ceva si sigur mai au si altii prin cutii, mostre din astea de "Cap si umeri". M-am apucat deci sa bag mana in toate cutiile care imi erau la indemana si care aveau usa bulita, ca sa ma asigur ca nu mi-a venit Apa Nova de hac. Bai, deci nimic. Ok, mi-am zis: sigur, au venit astia deja de pe la munci si si-au golit cutiile de flyere, mostre, anunturi imobiliare, PDL-uri si dentisti. 

I mean: how cool is that ? Cum, mah, sa se lege lucrurile in halul asta ?
Sau e de la vreun coleg care a vazut azi in ce stare obosita era parul meu si s-a gandit ca poate nu mai am bani nici de sampon ?

macinpar cu seminte...in par

9 comentarii:

  1. Da nu ai apa nici macar rece ? Ca poti baga o oala pe foc si ai rezolvat problema, sau sa te speli cu apa rece Bear Grylls style, sa te calesti :)) oricum mizeri astia cu lucrarile.

    RăspundețiȘtergere
  2. deeeeeeeeeeeci, de ieri...sunt fericita posesoare a unui par curat. am apa calda de ieeeeeri si de-aia am plecat cu zambetul pe buze la concert !

    macinpar

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. ooo frumos... deci macii pot creste in par din nou in voie :))

    RăspundețiȘtergere
  5. maaaaxim...ciuc, am zis ! da, macii sunt fericiti, Mi e fericita, fanii sunt fericiti. nu ? multumesc RADET.

    macinpar

    RăspundețiȘtergere
  6. intai am ras, apoi am ras, apoi m'am uitat la parul meu, apoi am ras iarasi. imi pare rau ca rad asa ca lachele, da' mi s'a parut exceptional. foarte foarte tare!!!
    sper totusi ca s'au rezolvat nespalaciunile si n'a crescut nimic in cap de la semintele alea :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. daa...ce sa zic, radeti de necazul unei pantelimoneze. bai, si eu am ras dar doar cand am gasit samponul in cutie. in rest, imi venea sa plang. da, suntem fresh acum, si eu si parul iar seminte nu avem de vanzare. au iesit maci, direct.

    macinpar

    RăspundețiȘtergere
  8. mai miaela...io creca ai facut'o intentionat numai ca sa cresti maci...

    RăspundețiȘtergere
  9. poate sa cresc seminte dar nu s-au prins asa de bine ca in ghiveci. multumesc RADET :))

    macinpar

    RăspundețiȘtergere