luni, 17 octombrie 2011

Barbatii vorbiciosi vs. barbatii silentiosi

Ufff. E greu. Cu unii dintre ei curg vorbele ca vinul in pahare si apoi pe gat si pe esofag in jos. Il cunosti. Adica faceti cunostinta intr-un fel sau altul. Si apoi radeti ca si cum va stiti de cel putin o viata. Puteti vorbi cate-n luna si-n stele. Dezbateti totul si nimic. Va povestiti si ce ati mancat la micul-dejun si cum a fost ziua fiecaruia dintre voi si de ce naibii a venit deja iarna. E mai usor cand aveti aceleasi glume. Ei sunt cei cu care ai ce sa vorbesti si probabil ca vei avea inca vreo trei vieti de acum incolo.

De partea cealalta a baricadei, e cel care iti place, dupa care te topesti dar cu care n-ai ce sa discuti. Care va sa zica nu se leaga vorbele. Nici in online, nici in offline. Adica atunci cand tu incerci sa dezvolti ceva sau macar sa faci comentarii pe baza textului, te loveste in ecran un:..da, da...asa e...interesant. Asa o fi ? Si tu ce-ai mai facut ? Pai am fost la Buzau, in week-end. Supeeerb. Si, in rest ? Pai bine, tu ? Bine si eu. Si apoi pauza. Brb. Sigur, nicio problema. M-am intors. Bravo. Brb, ma duc sa-mi fac un ceai. Bine. Back. Bravo. Uau !!! Ei fac parte din categoria frumuseilor creti cu ochi albastri care innebunesc toate gagicile, dar care reusesc sa sparga o sticla de Salitos Mojito atunci cand incearca sa o deschida folosindu-se de un cos de gunoi metalic, in parc la Unirii. Asta se cheama "care n-am avut noroc in viata" !
E ca atunci cand iesi cu un el/ea pentru prima oara si nu stiti mare lucru unul despre altul si se dovedeste ca de fapt numai unul dintre voi e vorbaret si dornic de dialog, nu de monolog. E drept ca nu multi stiu sa si asculte. Stiu doar sa se asculte. Dar asa-i de faina senzatia aia cand iesi cu un el si mergeti pe strada spre bodega intesata de fum iar el nici nu se uita la tine cand iti vorbeste. Tu iti zici ca e timid, nu ? Ca poate are si el emotii ca doar toti suntem oameni...Asa in primele cinspe minute, asa in prima ora si tot asa iti zici ca el e diferit.

Nu ne place desigur, nici stilul care vorbeste...si vorbeste...si vorbeste si nu te lasa nici macar sa raspunzi la intrebarile pe care ti le pune, ca doar el stie mai bine ca a vazut la televizor. Si deci, ia zi: ce-ti place tie sa faci ? Asa, ce domeniu asa, ce job ? Pai, mi-ar placea sa organizez evenimente. El: Ah, si mai mult ca sigur ca vrei sa fii si tu ca toate femeile, organizatoare de nunti, nu ? Ea: NU !!! El: Ah, nu ? I-auzi !
Si se mai si mira de ce nu ma distrez cand mi-a zis ca tocmai i-a facut cadou mamei lui de 1 Martie, un snur de martisor lung de 1 metru, sub forma de streang. Uadafaaac, man ? El: Dar de ce nu razi ?


Voi ce intamplari amuzante aveti cu cei silentiosi ? sau cu cele. Eu ma duc sa beau o sampanie.


ps: Cretule, stiu ca tu nu te uiti decat la poze, asa ca...m-am gandit sa-mi bucur cei 5 cititori, fara voia ta.

12 comentarii:

  1. foarte foarte tare!!!
    n'am nimic cu amaratul cret....da' pot sa zic bravo miaela!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am patit sa nu vb deloc pe net si cand ne-am intalnit in oras nu-i tacea gura deloc:)) nici nu puteam sa vb ..:)) am uitat sa specific bineinteles cu o ea:D PS. fain ca scrii mai des:)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ catalin: iti multumescu. mi-e dor de pamfletix, vreau continut, nu poze :) eu am ca mi-a spart sticla de salitos :)))

    @ iulian: mama...si si tu vorbesti mult. da, incerc sa ma ocup cu regularitate. va multumesc pentru ca va radeti cu mine :P

    avem un plan de proiect de blog cu intalnirile mele ratate...:))) cu faze de filme americane asa...ce ziceti, sa ne apucam ?

    RăspundețiȘtergere
  4. pei eu zic sa incepi u si dupa pe parcurs intervenim si noi:D ce sa mai vb ca nu apucam sa termin un cuvant si intra peste mine:))

    RăspundețiȘtergere
  5. :) oricum va fi undercover. voi doi sunteti singurii care stiti in afara de mine si de viitoarea mea colega de blog, deci ramane intre noi. ar avea succes, ziceti ?

    RăspundețiȘtergere
  6. deci....dam drumul la blog? eu zic ca va fi foarte constructiv. Daca reusim sa salvam o sticla de salitos, un snur de martisor va fi daruit pentru a fi pus in piept nu in jurul gatului inseamna ca ne atingem scopul, si sa vezi atunci cum va curge sampania pe plaja, rauri, rauri. Vom forma un ESTUAR

    RăspundețiȘtergere
  7. da, maxim. sa curga estuarul de sampanie in mare, zic ! as vrea totusi sa aflu si alte intamplari ca sa vad daca sunt the master in intalniri comico-tragice sau nu. voi ce aveti prin sertare ?

    macinpar

    RăspundețiȘtergere
  8. in anul doi l-am cunoscut pe Prince Charming. The man of my dreams, cum ar veni. Daca il vedeam luni dimineata, abia joi dupa amiaza imi revenea rasuflarea. Am fost indragostita de el pina in anul 4. ...Ca atunci a observat el ca eu exist si m-a invitat in oras. Timp de doua ore mi-a vorbit despre Amway(cred ca a mai facut totusi citeva pauze, in care mi-a mai vorbit si despre altceva, dar suficient de neinteresant incit n-am retinut). Asa repede mi-a trecut indragosteala, incit l-am trecut pe mess la "permanently offline" si cind il vedeam pe strada treceam pe partea cealalta.

    RăspundețiȘtergere
  9. ahahaaa...maxim. eu vreau sa stiu totusi ce reactie ai cand iti propun oamenii produse de la Amway ? :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) paaai, politicoooos le zic "nu, multumesc"; ...dar daca asta se intimpla in timpul unei hot date, si vine din partea lui fat frumos, ma tulbur tare de tot si ma gindesc la metode de sinucidere.:))

    RăspundețiȘtergere
  11. acuma care ar mai fi posibilitatea sa iesi cu un alt fat-frumos care sa iti spele creierul si sa iti propuna sa iti spele si mainile tot cu Amway ?

    RăspundețiȘtergere
  12. :))) nu m-am gindit niciodata la asta. =))) dar imi dau seama ca se poate mult mai rau: individul te priveste in ochi si iti povesteste despre misiunea sa ca mormon.:)))

    RăspundețiȘtergere