duminică, 17 aprilie 2011

Stare de Star


Si sambata seara. Si zici ca iesi la o bere repede, doar la o bere si apoi te intorci sa iti faci somnul de frumusete pentru ca ai de recuperat niste zile, nopti, luni, chiar ani cumulati de nesomn. Si ajungi la 100 de Beri. Adica la o bere in 100 de Beri. Numai ca dupa ce bei o bere, se dezleaga si limba si vine si cheful de petrecere ca deh...e sambata seara totusi. E o sambata seara in Centrul Vechi atat de animat cum nu l-am vazut niciodata, cu romani si straini care misuna deopotriva printre dune de nisip de inaltimea unui om. E o sambata seara calduta cu muzici care rasuna din toate barurile, cu baietii de la Vunk a caror muzica se aude de la un etaj. E o sambata seara cum ar trebui sa fie. Alive si lively ! Asa ca dupa o bere pe care n-am nimerit-o in pahar belgian asa cum voiam eu, am sarit tup-tup cu Loria sa mergem la petrecerea organizata de BDV la inceput de sezon concertistic, cu voluntarii. Am ajuns pe locatie si in fund de tot, am gasit si petrecerea. Singura piesa mai umana a fost de la Suie Paparude si nici aia toata, ci intrerupta. In rest, am avut parte numai de hip-hop chiar si cu "Caddy ma numesc din sud-est Bucuresti...". Dupa berea aia au inceput sa curga in Elephant Pub, vodci cu oranjade, romuleanu cu mere si tot asa. Elephant Pub e ieftin. Daca vrei sa bei...si sa bei...si sa bei pana cand ajunge sa iti placa si muzica aia, acolo poti sa te duci. Asta ca sa va vand si un pont despre unde se bea ieftin in Centrul Vechi. A fost fain sa revad cativa oameni vechi din BDV iar cei cinci-sase pe care ii stiam nu prea m-au recunoscut din cauza de schimbare de look. De bine, se pare ! Va multumesc tuturor pe aceasta cale. Si mie imi place. Fanii ma vor vedea marti la concert. Hahaa...stiu, sunt o simpatica.

S-au intamplat chestii amuzante aseara. Cum stateam eu cu Loria la un colt de tejghea si ne beam linistite lichidele producatoare de veselie, m-am trezit la un moment dat luata pe sus de noul meu coleg de munca, si el voluntar incepand de anul acesta (ce mai afla omul pe la petreceri) si dusa pe brate de cativa barbati vanjosi, nu ca as fi eu foarte grea dar sunt sigura ca era mai greu la ora aia pentru ca alcoolul iti ingreuneaza miscarile, pana spre pupitrul DJ-ului, un rastaman de soi. Deci pe persoana fizica, mi-ar placea sa mi se mai intample treaba asta si la un concert de-ale mele, ca aseara m-am simtit ca in videoclipurile cu staruri rock. Moaaaaaaaaaaaaama...deci cum a fost ! Si toti ma aclamau si eu m-am lasat dusa de ei si de val si de muzica si de bratele lor si de sunete si de chiuituri si de yuhuuuu-uri. Si ce mi-a mai placut ! A fost ca la MTV asa, ca-n cele mai frumoase visuri ale mele in care sunt deja faimoasa pe tot mapamondul.

Romuleanu a curs in continuare in valuri si asta pentru ca barmanul cu bluza de trening stia deja ce vreau sa sorb ?! hmmm...dubios...sau poate nu...oara barmanii citesc in ochiul clientului ce vrea acesta sa bea ? Dupa discutii aburite si aiurite cu oamenii, ne-am hotarat cu Loria sa mergem undeva unde : "tre' sa ascult si o melodie normala ca altfel nu pot sa dorm linistita!", am incheiat citatul. Couldn't agree more !

Cel de-al doilea episod distractiv a avut loc in Le Chat Noir, unde se serveste cel mai bun cocktail Funky Cold Medina. Am ajuns pe cateva carari cu maci in clubul numarul 3. Pentru fanele lui Vlad Logigan, acesta era pe locatie, ca in fiecare sambata seara. DJ-ul era cu soricelul in mana si cu ochii in plelisturi. Muzica era normala spre buna, mult mai ascultabila decat in Elephant Pub. Si cum stateam eu asa pe un scaun inalt, la un moment dat, si cum ma bataiam asa pe scaun, cu ochii intredeschisi ma trezesc cu un lap dance*...de la un gagiu...deci direeeect ! Eu ma uitam la Loria, Loria se uita la mine, radeam amundoua, omul dansa cu spatele la mine, ca sa ma exprim intr-un mod cat mai obiectiv si neafectiv, radeam amundoua, omul credea ca mie imi place si dansa in continuare. Pfiuuuuu...uitasem cum e in club !
Restul e poveste...una pe care nu mi-o mai amintesc.
Azi a fost greu si urat dar azi-noapte a fost misto rau.

Sa traim la superlativul maximului absolut tot !



semnat: Starul macinpar cu dans in poala
sursa foto: Loria Costea


*Lap dance adicatelea un fel de dans in poala pe principiul "Stai in poala mea".

7 comentarii:

  1. umm...uneori barmanii stiu ce vor oamenii (nu ca as fi eu vreun barman de soi, da' stiu ei ce sa imi ofere mie cand merg la ei)
    vive' la France!

    RăspundețiȘtergere
  2. si dupa ce va dati seama asa ? ca e interesant de aflat. vive la france ? vive le Centrul Vechi !

    RăspundețiȘtergere
  3. Papushee mor de ras cand citesc ..chiar suntem surori:) eu nu am vrut sa ies sambata si pana la urma m-a convins monica...A inceput cum incep in general partiurile cele mai tari:) fara chef!!!! si eu care nu beau bere ..am baut pere si am baut si din eprubete... nu am avut parte de lap dance dar... tot pe acolo a fost si la mine.... abia astept sa ne povestim..miss yaaaa

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost acolo sa vad tot ce am vazut...Maaare star intr-adevar, cel mai mare, cu nou look, cu tot ce trebuie.
    Ne-am adus aminte cum e sa fii high si am ascultat RAO pe fastforward, da daa, buun Dj-ul ala "rastaman de soi".
    A fost intr-adevar o seara memorabila...pt unii care au mai retinut ceva, pt restul o sa mai facem update-uri.
    Pe mine cel mai tare ma bucura c-am trecut testul pt export :)) sunt muuult mai linistita. Sa ma anunti cand mai urmeaza teste, iubesc provocarile, mai ales cele de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ anonim alias papusha-sister: deci, papushe nush cum am reusit sa vad sms de la tine in noaptea aia, la vreo 3 h dupa ce l-am primit si nush de ce nu ati mai venit daca tot ai ajuns acasa la 6 dimineata, ca si noi la 4 si ceva. iti dai seama cum ar fi fost ? te cunostea si Loria, in sfarsit :)))

    si cum erau perele alea de le-ai baut ? :)))

    @ loria: eu ma asteptam sa povestesti tu mai multe faze ca am vazut ca ai o memorie incredibila. ce-ai facut ? ai luat ulei de peste inainte sa pleci de acasa sau era de la visinata aia de la Clara ? ahahaha...hai, mai da-ne cateva de sambata seara, pliz, pliiiz

    RăspundețiȘtergere
  6. @ anonim alias papusha-sister a lui mi: pana una alta, incantata de cunostinta, eu sunt relatia open, chiar foarte open.

    @ MI: in ordine-ca sa imi testez din nou memoria incredibila de la visinata sau de la natura, inca nu mi-am dat seama nici eu- s-a mai intamplat ca i-ai cerut bani debarasatorului ca sa treaca pe la bar (culmea tupeului avea ala, auzi vroia sa treaca pe acolo), mai era mjackson-itza de la care ai imprumutat palaria, era colegul tau care pe ritmuri de hip-hop vroia sa asculte rage against the mashine, tu in chat noir care chiar ai reusit sa si dansezi pe ritm dar nu in poala cuiva...Ar fi fost interesant de vazut si asta.
    Aaaa si taximetristul care se pare ca tinea foarte mult la veniturile tale in detrimentrul propriului meu portofel - aici se pare ca s-a stabilit si cine e barbatul in relatia noastra :P.

    RăspundețiȘtergere
  7. PS: si nu orice barbat, chiar Juan de VLC on air

    RăspundețiȘtergere