vineri, 15 aprilie 2011

Programul PRIMA CASA cu Prieteni incepe printr-un concert in club Mojo


 
Incepe programul PRIMA CASA cu Prieteni


Pe 19 aprilie 2011, la 21h00 are loc un nou concert al trupei de folk-nouveau Casa cu Prieteni, in Club Mojo BritRoom aflat pe Strada Gabroveni, la numarul 14.

Tot atunci, incepe si programul Prima Casa ...cu Prieteni. Este vorba despre o constructie muzicala in stil folk-nouveau. Agentii imobiliari muzicali care vor sa se asigure ca programul Prima Casa cu Prieteni se va desfasura in siguranta si fara risc de tsunami, sunt urmatorii: Sinziana Toma (chitara acustica si voce), Mihaela Calciu (voce si percutie), Dragos Toma (chitara electrica si voce), Paul Surlariu (bongos) si Andrei Ivan (bass).

Trupa Casa cu Prieteni exista de un an si jumatate in formula de trei, si anume: Mihaela Calciu, Dragos Toma si Sinziana Toma. De curand li s-au alaturat doi membri noi, Paul si Andrei. Datorita noii constructii, sunetul este mai plin iar acustica este mai buna in casa. Pe ritmuri vesele si optimiste, cei cinci tineri aflati acum la cea de-a treia colaborare in noua formula, vor sa masoare intensitatea cutremurelor produse de instrumentele lor muzicale si de voci, in inimile vizitatorilor casei. Materialul din care este alcatuita temelia casei se numeste folk. Dupa cutremur, vor urma replici de rock, disco, pop, jazz si funk pana vom demonstra ca Prima Casa cu Prieteni este o investitie foarte buna si durabila, care gazduieste petreceri dintre cele mai reusite.

Casa cu Prieteni este incapatoare si mereu deschisa, astfel incat va primi vizita a trei prietene talentate care vor asigura si ele voia buna in cadrul petrecerii din casa: Maria Fofirca, Ana Teodora si Kati Dumitriu.

Ofiterul de credit va asteapta la intrare cu o oferta speciala: prima rata pentru Prima Casa cu Prieteni este de numai 10 lei.

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Metalhead, Rock-on, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Lets Rock, GoingOut LifeStyle, berolina.ro, calendarevenimente.ro, YouMago.ro, Radio Zuu, stiridebine.ro.

Programarile pentru vizionarea casei se fac la: 0751.229.308 / 0760.263.496. 


Mihaela Calciu

Afis realizat de Sinziana Toma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu