sâmbătă, 2 februarie 2013

In seara asta, mama ranitilor a murit

 
 Acest post ii este dedicat lui Tudor


Cateodata e mai bine si mai productiv pentru suflet, sa te destainui necunoscutilor. Da, frate...toti am suferit. Unii inca sunt acolo. Multi vorbesc despre asta. Sunt si care nu isi spun pasul. Diseaca ei, sparg oglinda sufletului EL-ului in paispe, gandesc, razgandesc, rasucesc, pun eticheta, dau cu ceara si trec mai departe. Dupa un an de zile, aflu lucruri si asta doar pentru ca suntem la vin fiert ? Sper ca nu. Sper ca merit mai mult. Sufletul meu e deschis si nu asa de ranit. Atrag toti ranitii, insa.
Mi se pare cool insa, sa mi se ceara parerea intr-o chestiune asa delicata, cum e cea a sufletului, de catre cineva care m-a cunoscut acum jumatate de ora, dar care ma simte. Poate ca nu cool, e cuvantul potrivit. E flatant si cald ce am simtit in seara asta. O sueta cu patru oameni dintre care doi total necunoscuti, m-a facut sa imi doresc ca multe dintre serile de anul asta, sa se petreaca asa de productiv. Stim ca barbatii sunt de doua feluri, nu ? Cei care sunt barbati si cei care nu sunt barbati sau care sunt carlige de rufe, as adauga.
Din patru experiente de viata, poti trage concluzii pentru a ta. Iti poti da seama ca poate tu nu privesti locutiunea verbala din toate functiile frazei disponibile, in context. Iti poti schimba tactica. Poti incepe jocul sau il poti modifica simtibil. Crezi ca ai trecut prin tot ? Crezi ca ai vazut toate tipologiile ? Neah ! Poate ca nu mai exista original, dar diferit va exista mereu. Asta nu ai de unde sa stii, decat daca impartasesti crezurile tale cu alti oameni. Poate sa iasa ceva frumos tare.
Vreau mai multe seri in care sa fiu atenta la ce vorbeste un barbat, care ma priveste in ochi atunci cand imi spune de cate feluri este creierul, aplicat la specia barbateasca.

Mama ranitilor a murit, in seara asta. Incep sa ma joc, schimb piesele, nu mangai pe cap ca sa ii etichetez pentru ca ii miros fara prea mult efort si trebuie sa nu mai ofer "mothering". Sa fie si putin gelos, si protector si sa te puna pe perete. Zip !...am tras fermoarul. Anul asta vreau sa mai si iau. Gata cu oferta ! Gata cu mothering-ul !macinpar
le multumeste lui Cami si Alexandrinei, pentru o seara de suflet si cu vin fiert bunut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu