miercuri, 23 ianuarie 2013

Fraaaaaaaaaana, fataaaa !


Ce dai, trebuie sa primesti inapoi. Ce iei, trebuie sa mai iei. Intotdeauna. El arde. In doua minute, ar iubi-o pentru o noapte, o saptamana, o luna. Nu mai mult. Ea e femeie. Se indragosteste de metafore si de amintirea unei cabane, in munti. Doar ca ii ia mai mult decat lui. El insista. Telefoane, semeseuri, mailuri, pasiune, rosu ca focul. Pentru ca ea e neutra...inca. Trece o zi, incepe sa CAM vibreze si ea. Trec trei zile, PARCA s-a cam aprins. Ar pune si ea mana pe telefon sa sune. Se gandeste ca mai bine nu s-ar mai gandi asa de mult, de data asta. Il suna ! Il suna si a doua oara, si a doua zi si de atunci, in fiecare zi. Ei, parca la el se mai domoleste avalansa aia de fiori, pe sira spinarii. La ea, tocmai se declanseaza uraganul. El e din ce in ce mai ocupat. Stiti, e o regula: suna el o data, suni tu o data, iti scrie el o data, tu ii raspunzi. De bun simt, am putea spune !
Culmea e ca, mereu e cate o regula. Totul se joaca dupa reguli. Cine le-a facut ? De la stramosii nostri care isi faceau autoportretul in pesteri, pana la parintii nostri... toti ! Femeile care sunt gatul, lucreaza dupa strategii. E marketing emotional, sa-l faca pe fraier !
Ea nu prea face calcule matematic-romantice. Poate ca de-aia e mereu foc de paie care se stinge repede. Cand isi zice ca lumea de fapt nu e asa, ca pe Marte acolo la ei, Venus inca are doua brate cu care cuprinde tot ce bun si frumos, atunci ii crapa capul si se face tandari asemenea unei vodci virtuale.
Mai baga-un lemn in soba si mai ia o gura de aer. Respira adanc fata si cand credea si ea ca a inteles ceva din ecuatia asta numita "joc de-a dragostea", se taie maioneza.
Fraaaaaaaaaaaaaana, fata ! Nu ambala motorul din prima, ca se uzeaza. Pune mana usor pe schimbator, bag-o intr-a doua si porneste usor. El e incredibil de simplu. E primitiv de uman si face demonstratii de ego, numai atunci cand are intr-adevar un interes pentru o ea.

Femeile destepte au ajuns sa faca strategii de simplificare a amorului, ca sa nu crape ambreiajul din prima saptamana.


macinpar cu prelata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu