miercuri, 20 martie 2013

Ruleta anotimpurilor a decis: Concert Casa cu Prieteni in primavara 2013

Afis realizat de Sanziana Toma

Pe 21 martie 2013, la ora 21h00, trupa Casa cu Prieteni va invita vesel si proaspat la un nou concert de folk-nouveau, in club Vertigo din Strada Blanari nr. 21, Bucuresti.


Primavara aceasta, jucam la ruleta anotimpurilor. A rasarit folk-ul nouveau, pe campii.
Se aduna doua flori de primavara foarte muzicale si colorate, numai bune de pus la suflet: Sanziana Toma - lalea cu petale terne, voce calda si degete potrivite bine pe griful chitarii electro-acustice si Mihaela Calciu - lalea care se deschide intotdeauna frumos spre public, care danseaza in bataia sunetului muzical, pe scenele de campie, la inaltime cu vocea ei puternica si zambetul larg. Celor doua lalele, li se alatura cei doi domni ai trupei: Paul Surlariu - mladita tanara dar cu atata forta in brate incat poate sa porneasca furtuni cu bongos-ul lui si Dragos Toma - chitaristul Casei cu Prieteni, care intoarce mereu sunetul muzicii in directia cea buna si vantul de primavara cat mai spre simtamintele din sufletul lui.

Cei patru participanti invart ruleta anotimpurilor, iar laleaua se opreste in cele trei zari primavaratice, astfel: 21 (Martie) - 21 (ora) - 21 (Strada Blanari). Apare un mesaj cu verde crud: "Ati castigat un concert Casa cu Prieteni, la inceput de primavara 2013 !"

Sperand ca v-a luat deja cu chef de vertij, va recomandam sa stati intr-o incapere intunecata iar ca sa scapati de simptome, va recomandam muzica trupei Casa cu Prieteni. Fara risc de surditate usoara si fara rau de miscare.

Va asteptam deci, sa luati potul cel mare de folk-nouveau pe data de 21 martie 2013 (Joi), la ora 21h00, la concertul Casa cu Prieteni, in club Vertigo din Strada Blanari nr. 21.

Pretul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot procura la intrarea in club.


Mihaela Calciu
Vocal & PR Casa cu Prieteni
mihaelacalciu@gmail.co

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu