duminică, 1 aprilie 2012

Cititorul misterios din Madrid

Hai ca a trecut mai bine de jumatate de an. Atata timp de cand cineva din Espana, imi citeste blogul. Nu stiu daca blogul insa, ceea ce stiu sigur e ca imi citeste cel putin pozele din postul Primul meu Skirt Bike si prima cazatura serioasa cu Sophia. 

De jumatate de an incoace, in fiecare zi, absolut in fiecare zi, un misterios din Madrid intra la mine in refugiu. Nu stiu despre el/ea, decat ca arata asa:


M-ai facut curioasa, trebuie sa recunosc.
Cine esti frumos strain spaniol, sper ? Si mai ales, ce iti place asa de tare la postul meu despre Skirt Bike si Sophia incat in fiecare zi descoperi ceva nou si incitant ?

I'm open ! Be open !

6 comentarii:

  1. JAJAJa. Nu stiu daca il citesc chiar in fiecare zi, dar oricum destul de des. Imi place cum scrii si mai ales muzica de pe blog. Am o lista de bloguri din Romania pe care le accesez din cand in cand. Oricum ,ma simt onorata . Ma numesc Casandra, sunt din Bucuresti si cred ca avem niste prieteni in comun, respectiv buna mea prietena Beatrice si Diana, Ana, Loria. Am salvat in lista linkul cu Skirt Bike si drept urmare cand intru pe blog se deschide respectiva pagina. :)Pana prin iulie o sa fiu in Madrid si te invit la niste cañas y tapas cuando te apetece. I'm open!

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) ati fost amandoua la ziua mea, deci practic, v-ati cunoscut si personal. Poate repetam faza si anul acesta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ahahaaa...ce bine e sa intrebi ! m-am mai linistit atunci, daca citesti si altceva, nu numai Skirt Bike. Ma bucur daca iti face cu ochiul ce mai scriu eu pe aici si muzica mea. Erai in Madrid si la inceputul lui noiembrie ? Cu mare drag, cand mai ajung prin Madrid...mi-ar placea !

    Loria, de ce nu ne-am vazut cu Casandra in Madrid ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Loria, ar fi tare fain. Acelasi loc , aceeasi oameni. Iar invitatia ramane valabila ptr amandoua. Am vazut pe unde ati umblat prin Madrid, si cred ca v ar placea un tur prin barurile din Lavapies cu prieteni mei.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) deci clar da!! trebuie sa ajungem din nou, cat mai curand. Pana atunci o sa vii tu in tara si o sa iesim in barurile din Lipscani :D

    Hmmm....cand am fost in noiembrie, recunosc spre marea mea uimire ca nu m-am gandit...Nu voi mai repeta greseala

    RăspundețiȘtergere
  6. Lipscani, Lavapies - rimeaza cu tur de forta :))))

    RăspundețiȘtergere