luni, 9 aprilie 2012

Merita sa minti...pentru o petrecere-surpriza ?

O iubim. Asta inseamna ca nu asteptam sa ne faca cinste de ziua ei. Suntem noi destul de cinstiti. Prietenii adevarati stiu cand sa ofere, si nu sa ceara. Toti trecem prin depresia pre-in-post ziua noastra. Atunci cand implinim niste ani, vine panica aia mare care ne face constienti ca viata intr-adevar trece. Viata e aici si acum. Daca nu ne purtam in consecinta, vom trai intr-o asteptare vesnica si fara impliniri.
E ca atunci cand esti la un concert intr-o sala plina cu cateva mii de oameni care stau jos. Muzica e antrenanta. Multora le vine sa sara in sus, sa ridice mainile in aer dar, nu o fac. Nu indraznesc. Prefera sa ramana pe locul pe care l-au platit. Muzica e aici si acum. Muzica e in varfurile degetelor, in talpa piciorului, pe retina ochilor si mai ales in vocea care ne face sa ne simtim vii. Ne ridicam acum ? Cantam acum ? Dansam acum ?

Cu mainile in aer, va ofer o idee despre cum ar putea sa arate o petrecere surpriza pentru un om drag.


In cazul nostru, al celor doisprezece prieteni adevarati care o iubesc pe Gabi-ea, a fost cu strigaturi si confetti, tort si lumanari, coifuri de petrecere si mai ales, zambete pana la spate.

Pregatirile


Cine tine tortul ? 


Am scris toti pe felicitare ?


Cine ii pune florile de Hawaii la gat si coiful pe cap ?


Bucurie


Aoleoo, cine aprinde lumanarile ?


Cine arunca cu confetti ?


Cine face poze ? Cine filmeaza ?


La multi aaaaaaaaaaaaaaaaani !!!


Cine o pupa ?


Toooooti, normal !


Cine ii da cadoul ?



Pentru ca draga de ea, stia ca vine la o petrecere petru copii, a venit pregatita. I-a distrat mai tare pe cei mari, decat i-ar fi distrat pe cei mici. Suntem niste copii frumosi la 27 de ani si nu ne e rusine sa ne desconspiram varsta. Sufletul in schimb, nu imbatraneste in cazul nostru.


Ne-a invatat sa facem sabiute din baloane.


Ne-a pictat pe fata (aaaaaah, de cand imi doream treaba asta !).








Frumoasa sarbatorita, bucuroasa si fericita si innoita.


Iar dezmatul incepe cu limbo.


Si pe fata, si pe spate...





...cu Manu care facea pe negrul. Nu stiti clipul cu negrul acela care reusea in mod uimitor sa treaca pe sub sfoara ridicata la doar 20 de cm de pamant ? Ei bine, Manu ne-a dat clasa si acum.
ps: nu incercati asta acasa ! e pericoloso sporgersi, cum s-ar zice :))



Am avut si tort.


Si sampanie...


Dar cel mai important a fost si este ca, avem prieteni. In viata asta, orice ai face vei realiza ca nimic nu e intreg, fara oamenii potriviti alaturi. Ei sunt cei care te tin de cap atunci cand ti-e rau pentru ca ai exagerat cu licori bahice, cei care te invata sa mergi pe bicicleta sau sa schiezi, cei care te suna pentru ca au un bilet in plus la teatru, cei care iti zambesc sincer si te imbratiseaza atunci cand te vad. Prietenii sunt cei care stiu ca nu esti ok, desi tu nu vrei sa recunosti asta. Ei sunt cei pentru care merita sa minti, in cazul unei petreceri-surpriza.

Arata-le ca le esti alaturi, si la bine si la rau...asa ca-ntr-o casnicie. Fa-o sa reziste pe viata !


cu prietenie, macinpar


 Sursa foto: Octavian Radulescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu