duminică, 2 iunie 2013

Fericirea cred ca e...


 Foto: Mihaela Calciu

...scurta. Cred ca e constientizarea pentru cateva secunde ca, e bine ca esti uscat...sau ud, dupa caz. Fericirea e o stare de moment.
Implinirea e atunci cand te ingrasi pentru ca iti e liniste si bine. Implinirea sufleteasca vine o data cu implinirea fizica.

Fericirea e cand sari intr-o baltoaca la fel ca atunci cand aveai cinci ani, si ti se spunea ca nu ai voie. Fericirea e cand stii ca nu e bine ce faci, dar sentimentul de libertate e mai puternic si iti dicteaza actiunea de moment.
Fericirea e cand e adrenalina, nu cand te pui la somnul de dupa-amiaza. Fericirea e cand primesti flori, cand ajuti pe cineva care nu se poate descurca singur si cand mananci cirese direct din pom, de pe marginea drumului.
Stii ce ? Fericirea e cand te imbratiseaza cineva si iti spune ca i-a fost dor de tine si ca te iubeste.
Momentul ala e fericirea.
Fericirea nu are cum sa dureze saptamani, luni, ani. Poti practica linistea, curatirea sufletului, gandirea pozitiva dar fericirea...e scurta !
E atunci cand simti furnici pe piele, fiori pe sira spinarii sau fluturi pe mana. Fericirea tine de gandul altora spre tine. Tine de faptul ca faci ce-ti place.
Fericirea tine de o baie in mare, noaptea, de mancatul cu mana, de dansat cu talpile goale in nisip, de ras prostesc.
Fericirea tine de cum o simte fiecare ! Nu cred ca se merita sa alergi in cautarea ei, ci sa stii cand sa te opresti putin in loc si sa te bucuri.


macinpar cu coronita de grau

6 comentarii:

  1. Fericirea e cand vrei tu sa fie si cum vrei tu sa fie... important este SA VREI!

    RăspundețiȘtergere
  2. da...e important sa vrei, dar cred ca iti dai seama abia dupa, cum e de fapt. pai daca-i pe-asta, eu imi doresc sa fie tot timpul :))

    RăspundețiȘtergere
  3. fericirea...e ..pretutindeni:) trebuie doar sa o poti recunoaste:)

    RăspundețiȘtergere
  4. singura trebuie sa o recunosti....

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca fericirea e atunci cand iti auzi propriul cantec:
    http://thegodmolecule.tumblr.com/post/48146343226/here-is-a-tribe-in-africa-where-the-birth-date-of

    Si nu cred ca fericirea se supune vreunei reguli. E asa cum vrea ea, scurta sau lunga, intensa sau moderata, deasa sau rara.

    RăspundețiȘtergere