miercuri, 3 octombrie 2012

Casa cu Prieteni are concert in camara muzicala din Iron City



afis realizat de Sanziana Toma


Mihaela Calciu
Vocal & PR Casa cu Prieteni
mihaelacalciu@gmail.com


Casa cu Prieteni isi deschide camara muzicala in Iron City


Pe data de 10 octombrie 2012, dupa ora 20h30, trupa Casa cu Prieteni, nu pune la borcan ca sa se astearna praful peste, ci strange oamenii interesati, la o degustare de piese folk-nouveau, in club Iron City din Strada Blanari nr. 21.

Ca un greieras, au cantat toata vara prin parcuri si prin paduri, pe plaja si mai ales alaturi de prieteni. Acum, stau pe pragul Orasului de Fier pe care il vor colora in nuante de auriu si aramiu dar il vor pastra verde peste iarna, si va invita la degustare. Ca o furnicuta, au strans intamplari pe care le-au transpus in piese proaspete cu note aprinse, inca verzi ca inima lor tanara.
Vara care tocmai a trecut, Casa cu Prieteni a fost si greieras si furnicuta, deopotriva.

Veti avea parte de o seara cu spuma pieselor folk proprii Casa cu Prieteni, si cu piese nouveau, potrivite perfect pentru a va incalzi sufletele pe ceata toamnei. Daca nu ati avut timp sa faceti provizii, Ceapa si usturoiul vor fi cantate la discretie in camara din Iron City.

Asa cum mintea depoziteaza informatia in sertarase, la fel va invitam sa luati ce va face cu urechea muzicala si sa puneti la borcanele din suflet, pentru vremea racoroasa ce urmeaza.

Va asteptam deci, la o degustare de piese folk-nouveau pe data de 10 octombrie 2012 (miercuri), dupa ora 20h30, la un concert Casa cu Prieteni, in club Iron City din Strada Blanari nr. 21.

Pentru contact & rezervari : 0751.229.308
Pretul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot procura la intrarea in club.


Pagini oficiale:

2 comentarii: