miercuri, 18 ianuarie 2012

Primul concert Casa cu Prieteni din 2012, sare in ochi

afis de Sanziana Toma


Pe 24 ianuarie 2012, trupa Casa cu Prieteni va prezinta o reteta care sigur sare in ochi ! Sare in bucate ! Sare si rasare intr-un mod nouveau, in folk.

Ingrediente:
Se iau patru bucate care sar in ochi din multimea de bucati muzicale si se aseaza intr-o forma numai buna de festin, dupa cum urmeaza: bucata electrica si inspirata a trupei – Dragos Toma; bucata care percuteaza si percutioneaza cel mai bine la bongos – Paul Surlariu; sarea in bucate fara de care distractia din timpul gatitului ar fi previzibila, precum si bucata cea mai dezvoltata grafic – Sanziana Toma si bucata ROGVAIV artistic cu vocea care sigur sare in ochi – Mihaela Calciu.

Mod de preparare:
Se aseaza cele patru bucate pe tava clubului El Primer Comandante, asezonata cu prieteni ametiti bine cu arome de folk-nouveau si miresme bahice. Aceasta tarta culturala se gateste numai seara, dupa ora 20h30, ca sa aiba loc in tava si sa sara in ochi gurmanzilor muzicali.

Casa cu Prieteni sare-n ochi si in bucate,
Pofta buna cu de toate !

Va asteptam deci, la prima gateala folk-nouveau din anul 2012, la numai 10 ron portia, pe 24 ianuarie, in Club El Primer Comandante din Strada Sfantul Stefan 13, langa Izvorul Rece, ora 20h30.
Daca doriti sa serviti de la masa, rezervari se pot face la: 0729733042 sau la http://elcomandante.ro/rezervari/.

Pagini oficiale:
facebook.com/pages/Casa-cu-prieteni
http://www.youtube.com/user/casacuprieteniMihaela Calciu
Vocal & PR Casa cu Prieteni
mihaelacalciu@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu