sâmbătă, 12 mai 2012

Putin e cateodata mai bine decat tot

Cu Fagarasul la picioare

Pentru bucuria ca mai exista oameni speciali cu care pot vorbi o noapte intreaga...si inca una...si inca noua. Daca n-ai iubit lumina, cand rasare soarele inseamna ca...n-ai avut noroc ! Norocul e despre a fi la locul potrivit, cu un om langa tine care iubeste la fel de mult stelele, cerul, apusul, muzica sufletului, iarba verde, aerul curat, dormitul afara pe izopren si daruirea unui zambet.

Sub un cer violet, o luna patrata a rasarit ! Imi rade sufletul atunci cand nu mai pot rosti cuvinte. Atunci cand tot ce pot e sa zambesc si sa ma bucur cand primesc un zambet inapoi. Stiu ca oamenii frumosi sunt putini tare. Stiu ca frumosul e pentru fiecare altceva. Stiu cand toata lumea e a mea si mai stiu si ca traiesc pentru astfel de momente. Clipele astea senine, imi amintesc ca sunt pe drumul cel bun in cresterea inimii mele si in impartasirea frumosului, cu altii. Daca ei nu vad frumosul tau, fa-i sa-l vada ! Daca ei nu-l vor, fa-i sa-si doreasca. Daca te admira pentru ca tu poti, spune-le ca si ei pot cu acelasi gram de efort, pe care il depui si tu.

Stiti ce ? Viata poate fi si frumoasa ! Cum ? Mancand flori de salcam, band apa proaspat scoasa din fantana, zambind necunoscutilor si copiilor, impartind mancarea cu oameni care poate n-au facut asta niciodata, ascultand un om care iti pune sufletul lui pe tava atunci cand iti canta noaptea langa foc, stand culcat in iarba si privind cerul instelat, dorindu-ti ca clipa sa nu se termine, sa nu vina dimineata si sa se rupa vraja. Bucuria sta in lucrurile simple iar emotie e atunci cand un prieten te suna de pe munti si iti canta in telefon.

Apus peste Dobrogea

Lucrurile simple sunt OARE cel mai greu de atins ?


macinpar zice ca nu !


Sursa foto: Mihaela Calciu

10 comentarii:

  1. Eu intotdeauna am fost de parare ca viata este frumoasa...daca noi stim sa ne-o facem frumoasa. Sau daca privim intotdeauna partea frumoasa a ei si nu ne complicam cu mici neajunsuri :). Si da, fericirea vine intotdeauna din lucruri marunte, nu din mari realizari...parerea mea :). Frumoase randuri,Mi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb articol! :) Extraordinar chiar, cu atat mai mult cu cat ieri am trait si eu astfel de momente; in weekend-ul trecut am mancat si eu flori de salcam, iar joi mi-a venit brusc cheful sa ascult "Daca n-ai amintiri"

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos.. mare dreptate ai !! la fel cred si eu ca bucuria vine din lucruri marunte nu trebuie sa faci multe trebuie doar sa stii sa te bucuri de lucrurile marunte:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare frumoasa trebuie sa fie lumea in care treiesti!!!
    Si te inviziez enorm.

    RăspundețiȘtergere
  5. Larisa, Doru si Iulian stiu ca si voi traiti si simtiti frumos dar tu, anonimule ? pe tine ce te tine in loc ? invidia nu e sanatoasa, sa stii !

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, salcâmi îmbătători, privelişti superbe, satisfacţia că ai mai făcut un traseu, oameni de munte şi poveştile lor, chitări în jurul focului sau pur şi simplu linişte cu cântec de greieri sau orăcăit de broaşte, în timp ce te pierzi în stelele multe şi mari cum numai pe munte poţi să vezi... de fiecare dată îţi zici că merită să trăieşti pentru momentele astea şi te bucuri că ţi-au fost date. La mai multe!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. la cat mai multe pentru cat mai multi, Ella ! ca bine zici ! poate ne si sincronizam at some point.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu voia ta, postez asta:
    http://www.youtube.com/watch?v=AgpN_3GZoZ8

    Pentru nopti albe, cand ZaZ nu mai vrea sa-ti cante.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Anonim: daca ma chinui putin, o sa-mi cante si live, Zaz :D
    piesa de zambit, voce de iubit. multumesc.

    RăspundețiȘtergere